Meditacija za proboj

Meditacija za proboj

Upotrijebite vlastitu tehniku da biste se doveli u stanje opuštene budnosti.
Izrazite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za pospješenje kompresijskog proboja,  da bi se Event dogodio na najbrži, najlakši i najbolji mogući način.
Vizualizirajte stup Svjetlosti kako isijava iz Galaktičkog centralnog sunca, prolazi kroz sva svjetlosna tijela u našem Sunčevom sustavu, kroz vaše tijelo, sve do središta Zemlje.
Vizualizirajte drugi stup Svjetlosti kako se podiže iz središta Zemlje, kroz vaše tijelo, gore prema nebu i svim svjetlosnim tijelima u našem Sunčevom sustavu i našoj galaksiji.
Sada sjedite u dva stupa Svjetlosti. Svjetlost teče prema gore i prema dole istovremeno.
Održite ove stupove Svjetlosti nekoliko minuta aktivnima.
Vizualizirajte Ljubičasti plamen kako se proteže oko cijele Zemljine površine i područja između Zemlje i Mjeseca, te transformira sve negativne energije i prostire se kroz sva preostala područja pod utjecajem sila tame, pomažući Snagama Svjetla da oslobode i iscijele planetu.
Vizualizirajte Bijeli Plamen AN-a kako se prostire po cijeloj Zemljinoj površini, sve do Mjeseca, pomažući Snagama Svjetla da odstrane i transformiraju sve preostale negativne plazmatske entitete, crve, Yaldabaotha, sva negativna oružja sila tame kao što su toplet bombe, oružja usmjerene energije, plazmatska oružja i skalarna oružja, kao i sve preostale sile tame i mračne energije.
Vizualizirajte samo Svjetlost kako ostaje na Zemlji i u cijeloj Kreaciji.
Sada vizualizirajte nježnu ružičastu iscjeljujuću božansku žensku energiju, kako liječi sve ljude na planetu od njihovih prošlih trauma, donoseći mir, sklad, razumijevanje, obilje i jedinstvo.
Vizualizirajte tu nježnu ružičastu svjetlost kako iscjeljuje umove i srca svih ljudi diljem svijeta.
Vidite sve svjetloradnike, ratnike svjetla i tražitelje istine kako rade u jedinstvu za stvaranje Nove Zemlje.
Vidite ljude na Zemlji kako slave I radosno sudjeluju u stvaranju naše nove stvarnosti gdje će svi dobiti ono što trebaju, te slobodno izabrati da žive kako žele.
Vizualizirajte Snage Svjetla kako se šire po cijeloj Zemljinoj površini, kako se događa Event i napokon oslobađa Zemlju.
Pobjeda Svjetla!!!





Primjedbe